mobiel mobiel nederlands Carl Welkisch -  Een mysticus uit de 20e eeuw
Biografie
Levensloop
Literatuur
Godsbeleving
Links
Mystiek
Sitemap
Privacyverklaring
Colofon

Literatuur

 

De volgende boeken zijn beschikbaar in het Nederlands:

 

 

In het vuur van God's geest

In het vuur van Gods geest

 

Carl Welkisch

 

461 pagina's (hardcover)

 

ISBN 978-90-6556-139-8

 

€ 25,00

 

(excl. verzendkosten)

Neem contact op met

 

Wie de uitspraken van de mystici en heiligen nagaat, die sinds de dood van Christus geroepen werden om hem na te volgen, en die daarbij de genade van de directe Christus- en Godsverbondenheid mochten ervaren, stelt vast, dat de verlossing van de aardse wereld en de mensen niet een eenmalig volbrachte daad maar een onophoudelijk gebeuren is. De beslissende gebeurtenis van deze ontwikkeling was daarbij de menswording van God in Christus en de godwording van de mens Jezus gedurende zijn aardse leven. Sindsdien zijn er altijd weer mensen geweest die met hun volkomen bereidwilligheid tot navolging van Christus verdere ontwikkelingsstappen op de weg van de mensheid tot godwording teweeggebracht hebben.
Aan Carl Welkisch werd geopenbaard, dat hij ertoe uitverkoren was om zijn lichaamsmaterie door "het vuur van Gods geest" te laten omvormen en te vergeestelijken. Daarmee werd een weg voor de mensheid gebaand om het lichaam nog sterker dan voorheen bij de geestelijke ontwikkeling te betrekken. Veel nieuwe inzichten, die tegenwoordig meer in het algemeen bewustzijn terecht komen, zijn al bij hem te vinden.
Het boek laat ons deze weg meebeleven, die voor Carl Welkisch eerder gekenmerkt werd door lijden dan door vreugde. Voor veel mensen is het boek geworden tot een waardevolle krachtbron en levenshulp waarnaar ze steeds weer teruggrijpen.

 

 

 

De mens tussen geest en wereld

De mens tussen geest en wereld

 

Carl Welkisch

 

144 pagina's (paperback)

 

ISBN 978-3-926493-18-7

 

€ 12,00

 

(excl. verzendkosten)

Neem contact op met

 

Antwoorden op de grote levensvragen "Waar kom ik vandaan?", "Wat is de zin van het leven?" en "Wat gebeurt er na de dood?" zoeken de mensen sinds mensenheugenis. Bij de mysticus en geestelijk genezer Carl Welkisch (1888-1984) leidde Zijn geestelijke heldervoelendheid tot zuivere kennis over de lichamelijke, ziele en geestelijke gebieden, waartoe het verstand geen toegang heeft. De ontmoeting van zeer veel mensen bevestigde zijn waarnemingen, dat de invidviduele geest, de ziel en het lichaam zich in hun straling duidelijk van elkaar onderscheiden.
Uitgaand van de verschillende afkomst van geest, ziel en lichaam beschijft Carl Welkisch hun samenspel in het leven en hun verdere ontwikkeling na de dood. Vanuit zijn diepe mystieke Christus- en Godverbondenheid kunnen zijn belevenissen en inzichten een grote hulp zijn om persoonlijke antwoorden op wezenlijke levensvragen te vinden. Zo is de uitstekende inleiding in de verbanden en werkwijzen van de materiële, ziele en geestelijke wereld een fundamentele leidraad voor iedereen, die zich met de menselijke ontwikkeling en de weg naar God bezighouden.

 

 

 

Carl Welkisch - short biography

Carl Welkisch

 

Anouchka en Andreas Hempel

 

36 pagina's, 9 afbeeldingen (brochure)

 

ISBN 978-3-926493-17-8

 

€ 5,00

 

(excl. verzendkosten)

Neem contact op met

 

Deze kleine brochure geeft een goed overzicht van de levensweg van Carl Welkisch. Het is geschreven vanuit het gezichtspunt van twee van zijn vrienden. De pagina's geven de belangrijkste perioden weer uit zijn levensweg. Negen foto's uit verschillende levensfasen complementeren het boekje.

 

 

Zoekt u boeken in een andere taal?

 

Klik dan rechts op de gewenste vlag en kies daarna in het linker menu voor “Literatuur” (altijd tweede positie in het linker menu).

 

 

De prijzen zijn onder voorbehoud. U kunt alle Nederlandstalige boeken bestellen bij Geistfeuer Verlag door hen een email te sturen met uw bestelling.

 

Geistfeuer Verlag

Telefoon

+49-7551-62951

Gabriele Beyer

Telefax

+49-7551-62939

Mühlbachstr. 43

E-Mail

D-88662 Überlingen

Web

www.mystiker.org

 

 

 

deutsch
english
nederlands
polski
italiano
français
español
русский